Breng overzicht en rust in jouw verhuizing aan.

Hulp bij verhuizen

Een verhuizing kan stressvol en chaotisch zijn maar tegelijkertijd biedt het juist een perfecte kans om te ontspullen en je leven te vereenvoudigen. Dit is precies waar Dutch Simplicity jou bij kan helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het ontspullen in de huidige woning alvorens te beginnen aan het inpakwerk. Dit scheelt uiteindelijk veel tijd en geld gedurende het gehele verhuistraject.

Het gaat erom bewuste keuzes te maken over de spullen in huis. Wat neem je niet mee naar je nieuwe woning en wat juist wel? Te allen tijde staan jouw eigen persoonlijkheid en voorkeuren centraal. Ik ben er niet om jou iets op te leggen maar om jou te helpen.

In de nieuwe woning ben ik jou graag van dienst bij het uitpakken en organiseren van de verhuisde spullen. Samen werken we aan een kalm en functioneel nieuw thuis. Een ruimte welke onrust verminderd en gelegenheid voor ontspanning biedt.

Doordat we een aantal werkafspraken plannen en ik op de afgesproken tijden met een glimlach voor je deur sta, komt het traject vanzelf ten einde. Stress proberen we te vermijden en ruimte voor aanpassingen is er altijd. We volgen geen strak uitgestippeld plan maar gaan flexibel en zo eenvoudig mogelijk te werk.

Mijn lidmaatschap aan de NBPO staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Mijn geheimhoudingsplicht verzekert jou ervan dat niemand van mij hoort wat wij samen bespreken.

Sessies

Een sessie bestaat uit 3 werkuren in jouw woning, plus

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen bespreken en jij al jouw vragen kunt stellen.
  • Reiskosten en reistijd van en naar jouw woning.
  • Kleine materialen.
  • 0% oordeel / 100% vertrouwelijkheid.

Tarief

EURO 150 per sessie
(Omdat ik gebruik maak van de KOR bereken ik geen btw aan mijn klanten.)

“Mariska was amazing to work with. We moved and I wanted to get rid of a lot of stuff we accumulated over the years. Together we decluttered our entire home, it was a very rewarding process. Mariska also helped me unpack and get setup at our new place. She is very organized, efficient, trustworthy and kind. Highly recommend!”