Jouw huis voorzien van gemak, overzicht en rust.

Opruimen en organiseren

Met veel plezier en persoonlijke aandacht help ik mijn klanten bij het creëren van ruimte en overzicht in huis. Hierdoor wordt je dagelijks leven in huis gemakkelijker en ervaar je meer rust in je hoofd.

Het gaat erom bewuste keuzes te maken over de spullen in huis, wat bewaar je wel en wat niet. Hier help ik je bij door structuur aan te brengen in het opruimproces en goed met je mee te denken. Te allen tijde staan jouw eigen persoonlijkheid en voorkeuren centraal, ik ben er niet om jou iets op te leggen maar om te helpen.

Na het ontspullen gaan we kijken of bepaalde dingen anders georganiseerd en opgeborgen kunnen worden. Het gaat om het bepalen van de beste plek om iets te bewaren alsmede om hoe het opgeborgen wordt. Soms zijn er bepaalde bakjes of andere opbergproducten nodig waarbij ik je graag help deze uit te zoeken.

We werken toe naar een kalm en functioneel thuis. Een vereenvoudigde ruimte welke onrust vermindert en meer gelegenheid voor ontspanning biedt.

Doordat we een aantal werkafspraken plannen en ik op de afgesproken tijden met een glimlach voor je deur sta, komt het traject vanzelf ten einde. Stress proberen we te vermijden en ruimte voor aanpassingen is er altijd. We volgen geen strak uitgestippeld plan maar gaan flexibel en vooral zo eenvoudig mogelijk te werk.

Mijn lidmaatschap aan de NBPO staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Mijn geheimhoudingsplicht verzekert jou ervan dat niemand van mij hoort wat wij samen bespreken.

Sessies

Een sessie bestaat uit 3 werkuren in jouw woning, inclusief;

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen bespreken en jij al jouw vragen kunt stellen.
  • Reiskosten en reistijd van en naar jouw woning.
  • Kleine materialen (inclusief professionele labels).
  • Gedetailleerd boodschappenlijstje met passende opbergproducten voor jouw ruimte.
  • Tussentijds contact via WhatsApp.
  • 0% oordeel / 100% vertrouwelijkheid.

Tarief

EURO 210 per sessie (inclusief bovenstaande lijstje / geen verborgen kosten achteraf)

“Opruimen kon ik best maar ik had de fut niet meer om het alleen te doen. Mariska brak alles voor mij in stukjes waardoor er meer overzicht kwam. Echt een aanrader voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft.”