Jouw huis voorzien van gemak, overzicht en rust.

Opruimen en organiseren

Met veel plezier en persoonlijke aandacht help ik mijn klanten bij het aanbrengen van een prettige structuur in huis. Hierdoor wordt je dagelijks leven in huis gemakkelijker en ervaar je meer rust in je hoofd.

Het gaat erom bewuste keuzes te maken over de spullen in huis, wat bewaar je niet en wat juist wel? Daarna gaan we kijken of bepaalde dingen anders georganiseerd en opgeborgen kunnen worden. Te allen tijde staan jouw eigen persoonlijkheid en voorkeuren centraal, ik ben er niet om jou iets op te leggen maar om te helpen.

We werken toe naar een kalm en functioneel thuis. Een vereenvoudigde ruimte welke onrust vermindert en meer gelegenheid voor ontspanning biedt.

Doordat we een aantal werkafspraken plannen en ik op de afgesproken tijden met een glimlach voor je deur sta, komt het traject vanzelf ten einde. Stress proberen we te vermijden en ruimte voor aanpassingen is er altijd. We volgen geen strak uitgestippeld plan maar gaan flexibel en zo eenvoudig mogelijk te werk.

Mijn lidmaatschap aan de NBPO staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Mijn geheimhoudingsplicht verzekert jou ervan dat niemand van mij hoort wat wij samen bespreken.

Sessies

Een sessie bestaat uit 3 werkuren in jouw woning, plus

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen bespreken en jij al jouw vragen kunt stellen.
  • Reiskosten en reistijd van en naar jouw woning.
  • Kleine materialen.
  • 0% oordeel / 100% vertrouwelijkheid.

Tarief

EURO 150 per sessie
(Omdat ik gebruik maak van de KOR bereken ik geen btw aan mijn klanten.)

“Opruimen kon ik best maar ik had de fut niet meer om het alleen te doen. Mariska brak alles voor mij in stukjes waardoor er meer overzicht kwam. Echt een aanrader voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft.”